Kampioenenviering 2006:

Zoals het in feite echt hoort te zijn, hebben we de kampioenen van seizoen 2006 dan ook in 2006 gevierd. Niet dat we zouden kunnen vergeten wie ze ook weer waren, onze winnaars,maar zo kunnen we dit seizoen netjes afsluiten en toeleven naar het volgende.

Gelukkig kunnen we af en toe (ook al derde keer op rij) eens gaan feesten in een andere omgeving, want de kampioenen zijn schijnbaar steeds weer dezelfde vissers.
Taverne 'Den Eyck' was maar net groot genoeg en we telden dan ook 52 deelnemers dit jaar. Indien de club zou uitbreiden kunnen we volgend jaar weer uitkijken naar iets anders om te gaan vieren.

Het aperitief en het proevertje waren van het huis, waarvoor dank, en het menu dat bestond uit kalkoen of zalm was ook dit jaar niet te versmaden.

Even traditioneel waren de toespraken van onze voorzitter en tussen hoofdgerecht en nagerecht werden de kampioenen dan ook effectief gehuldigd. Erwin schrijft weer een bladzijde geschiedenis want hij staat voor de vierde keer op rij bovenaan de rangschikking. Annie is goed op weg om in Erwin in de
voetsporen te treden en zij mocht voor de derde opeenvolgende maal de trofee van beste dame in ontvangst nemen. Ook de beste veteraan, Roland wint zijn tweede titel op rij.
Proficiat aan onze kampioenen en hopelijk strijden ze volgend seizoen weer mee voor de prijzen.
Een andere nieuwigheid dit jaar zijn de 'geldprijzen' voor alle vissers die dit criterium 12 wedstrijden deelnamen. Onze penningmeester Maria deelde dan ook met enige trots deze enveloppen uit.

Verder was het weer een gezellig samenzijn en zoals steeds moesten we met spijt in het hart
naar huis gaan.

Het goede doel, in de vorm van 'truffels voor Roemenië' werd door Louis Corten ondersteund
door de verkoop van deze lekkernij.

Ook in de wandelgangen vernomen dat onze toekomstige burgervader heeft gezorgd voor het uitzetten van 200 kg zeelt in de parkvijver. Dat beloofd!
Verder komt de dag dichterbij dat we moeten gaan uitkijken naar een aantal nieuwe bestuursleden, maar meer hierover op een andere keer.

De inning van de lidgelden zal ook een andere keer gebeuren, maar je zal zeker een berichtje hierover ontvangen.


Groeten,
Karl

Foto's kampioenenviering 2006

 

Terug naar fotogalerij.    terug naar hoofdmenu.