Kampioenenviering 2007:

De voorspelling van vorig jaar is uitgekomen.
Niet dat we een 'andere' kampioen zouden vieren dan Erwin, maar wel dat het feesten op een andere plaats zou gebeuren dan in 2006. Het wordt inderdaad een slechte gewoonte. Het oord waar de vissersclub van Lint zijn kampioenenviering doet bestaat het jaar later niet meer. Kijk maar eens naar
de Perenboom en den Eyck! De patroon van Schoon Lier is verwittigd.

Traditioneel is er de toespraak van onze voorzitter en tussen hoofdgerecht en nagerecht werden de kampioenen dan ook effectief gehuldigd.
Het boek dreigt nu wel erg dik te worden, want voor de vijfde keer op rij schrijft Erwin zich zelf in als Kampioen.
Een niet te onderschatten prestatie en de medevissers worden er stilaan hopeloos van. Steeds moeten strijden voor de tweede plaats is toch ook niet alles. De trofee maker van dienst heeft de naamplaatjes voor op de bekers in het groot aangekocht en hij hoopt dat meneer Erwin nog dikwijls kampioen wordt.
Bij de dames is er echter een nieuwe "beste" en Annie ziet zich geklopt door nieuwkomer Brigitte. Brigitte, die ook actief is in een andere visclub en dus mag beschouwd worden als ervaren visser, eindigt als negende in het algemeen klassement en had negen punten voorsprong op de Annie.
Ook bij de veteraren is er aflossing van de wacht. Hier was de strijd zo nodig nog spannender en het verschil tussen één en twee is inderdaad maar één punt.
Franske steekt dus nipt onze voorzitter Marcel voorbij en mag zich kampioen van de veteranen
noemen. We moeten eerlijkheidshalve, en dit zonder afbreuk te doen aan de prestatie van Frans,
wel vermelden dat Roland,de vorige kampioen, zich niet volluit kon verdedigen.
Een nieuwe categorie dan. De rode lantaarn. Iets om fier over te zijn?
Mmmm, bij ons toch een beetje. Aan Joske om zich volgend jaar te verdedigen,want hij is inderdaad in het bezit van deze trofee.

Proficiat aan onze kampioenen en hopelijk strijden ze volgend seizoen weer mee voor de prijzen.

Als ik in naam van de aanwezigen mag spreken, denk ik dat we met z'n allen weer een gezellige avond beleefd hebben en is het weer uitkijken naar de start van seizoen 2008.

Groeten,
Karl

Foto's kampioenenviering 2007

 

Terug naar fotogalerij.    terug naar hoofdmenu.