Kampioenenviering 2008:

Het was dit jaar weer eens iets anders dan de voorgaande jaren, toch wat betreft "alles behalve de kampioen" en de eerste reacties, al dan niet gekruid door alcohol, waren zeer positief.
Oef, dat is er weeral uit.
Iets nieuw uitproberen is altijd spannend en houdt toch wat risico's in, maar deze keer heeft, al zeggen we het zelf, het bestuur goed werk verricht.
Geen taverne, geen restaurant of kantine, maar een gezellige zaal (congreszaal) in ons eigenste ontmoetingscentrum 'De Witte Merel'. Gewoon perfect geschikt voor ons doel en dit in combinatie met een goede traiteur en het juiste volk en je weet nu al dat men nog lang zal napraten over "de kampioenenviering 2008".
Rond 18u15 à 18u30 was het tijd voor een aperitief en omstreeks 19u30 zaten we met de voeten onder de tafel.
We hoefden zelf niets te doen en dan smaak alles meteen een stuk lekkerder. En dat was het ook. Zowel vis- als vleesgerecht waren erg lekker en smaakten naar 'nog'. De bediening was erg vlot en ook de extra ingehuurde obers deden hun job meer dan goed. Tussen hoofdgerecht en dessert was er de klassieke ceremonie protocollaire en later volgde nog een lekker ijsje met krieken en koffie of thee.
Kortom, een geslaagde avond met alles er op en er aan en ik ben er zeker van dat we allemaal veilig thuis geraakt zijn en tevreden en voldaan kunnen terugblikken op een leuke kampioenenviering.

Voor de goede gang van zaken toch nog even de klassementen:

   

-Algemeen klassement: -Dames: -Senioren:

1.Erwin Aerts (26 ptn)
2.Eli Deherdt (40 ptn)
3.Peter Joosten (41 ptn)

1.Brigitte (99 ptn)
2.Annie (161 ptn)
1.Roland (55 ptn)
2.Gust L. (75 ptn)
3.Frans (111 ptn)

Nogmaals een dikke proficiat aan onze kampioenen en we kijken nu reeds uit naar de start van seizoen 2009 en de verschrikkelijke strijd voor de ereplaatsen!!

Met dank aan Elly voor de foto's.


Groeten,
Karl

Foto's kampioenenviering 2008

 

Terug naar fotogalerij.    terug naar hoofdmenu.