Kampioenenviering 2009:

Wat niet voor mogelijk geacht werd is in seizoen 2009 toch gebeurd! Toch wat betreft de uitslag van het criterium 2009. Niet voor de veteranen of dames, want daar blijft alles hetzelfde, maar wel in het algemeen klassement. Erwin heeft een slechte start gekend dit jaar en heeft dit niet meer kunnen goedmaken tijdens het vervolg van het criterium. Iedereen weet ondertussen dat de loting der plaatsen op onze vijver van cruciaal belang is en als je daar geen geluk hebt kan je het schudden; goede visser of niet! Maar ja, les excuses sont faites pour s'en servir, n'est pas??
Een andere kampioen mocht wel eens en zo is het ook geschied. Mede dankzij "meer goede vissers"  in onze club dit jaar, is de spanning en strijd duidelijk gestegen en kijk maar eens naar de top 5. Het zijn inderdaad de besten die bovenaan staan en zo moet het ook.

Voor de rest was het dit jaar net hetzelfde als vorig jaar. Zelfde plaats en zelfde traiteur. Was vorig jaar goed, dit jaar dus ook.

Het was alleen erg jammer dat 2 van de 3 kampioenen niet aanwezig konden zijn.
Kersvers kampioen Peter zit tot maart 2010 in Kaboel en Roland had andere verplichtingen.

Toch een geslaagde avond met alles er op en er aan en ik ben er zeker van dat we allemaal veilig thuis geraakt zijn en tevreden en voldaan kunnen terugblikken op een leuke kampioenenviering.

Voor de goede gang van zaken toch nog even de klassementen:

   

-Algemeen klassement: -Dames: -Senioren:

1.Peter (23 ptn)
2.Kurt G. (28 ptn)
3.Erwin (30 ptn)

1.Brigitte (95 ptn)
2.Annie (136 ptn)
1.Roland (49 ptn)
 2.Gust L. (90 ptn)
3.Frans (105 ptn)

Nogmaals een dikke proficiat aan onze kampioenen en we kijken nu reeds uit naar de start van seizoen 2010 en de verschrikkelijke strijd voor de ereplaatsen!!


Groeten,
Karl

Foto's kampioenenviering 2009

 

Terug naar fotogalerij.    terug naar hoofdmenu.