Mosselsouper 2006:

Tradities moet je onderhouden en dat geldt ook voor het jaarlijkse mosselsouper en de hoeveelste editie het vandaag al weer was, is dan ook niet zo belangrijk.
Het heeft anders niet erg veel gescheeld of het feest kon niet doorgaan.
Eerst was er de dubbele boeking van de zaal, maar dat werd opgelost door de datum te verplaatsen naar 14 oktober. Veel ernstiger is het plots ziek vallen van Carl, de uitbater van het café en het is nog steeds bang afwachten wat het zal worden. Het bestuur en de leden wensen Carl en zijn familie veel sterkte.
Dat het mosselsouper een succes is weten we met z'n allen maar al te goed (50 deelnemers en dus een volle zaal) en de plaatsen zijn dan ook lang bezet voordat de mosselen nog maar in de pot liggen.
Van 'pot' gesproken is het toch opgevallen dat we dit jaar niet in de grote potten hebben gekookt, maar in kleinere en individuele potjes, net zoals op restaurant. Een goeie zet en volgens de mosselmannen veel praktischer, sneller en doseerbaarder.  Even was er hier en daar wat gemopper dat er niet voldoende  zou zijn, maar laat ons eerlijk wezen: 75 kg mosselen voor 40 personen is ruim
voldoende en iedereen heeft dan ook meer dan 1 potje kunnen eten.
Ze waren ook dit jaar weer overheerlijk en ook de koude schotels waren dik in orde.
De mosselmannen; Mark, Gust L., Frans,Theo en Luc hebben zoals steeds weer puik werk geleverd waarvoor onze dank.

Na de mosselen was het weer tijd om te smullen van de zelfgemaakte taarten van mevrouw Vercauteren en ook de speech met dankwoord van onze voorzitter stond nog op het programma.
Dankwoordjes voor de mosselmannen, onze sponsor Dré en Erica, mvr. Vercauteren, Kurt en Karl.

Foto's mosselsouper 2006

 

Terug naar fotogalerij.     terug naar hoofdmenu