Mosselsouper 2008:

Na de toch redelijke teleurstellende editie 2007 van ons mosselsouper hebben we de zaken terug in eigen beheer genomen. Het vraagt natuurlijk wel wat meer inspanningen, maar daar staat tegenover dat we nu zelf alles konden beslissen.
Als locatie werd gekozen voor het gezellige chalet van voetbalploeg 'De Witte Molen' in de zevenhuizenstraat. Een beetje afgelegen, rustig en stil, goed bereikbaar, genoeg ruimte en niet te duur. Meer moet dat niet zijn.
Luc en Gust L., de chefs van dienst, hadden zaterdagochtend reeds een erg belangrijke taak uitgevoerd; nl. het ophalen van de mosselen bij de Herenthoutse leverancier Arijs. Het waren ook deze heren die er voor gezorgd hebben dat de uitspraak "mosselen, een smulfestijn" meer dan waarheid werd. Bedankt Luc en Gust L.
Dat ze heerlijk waren zal niemand ontkennen en dit jaar waren er gelukkig ook voldoende zodat iedere mosselliefhebber zijn buikje meer dan rond kon eten. Ook de koude schotel zag er lekker uit en met als dessert ijs en/of taart kan je niet veel fout doen.
Kortom een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar!
Voor de foto's moet je maar eens klikken op onderstaande knop.

Foto's mosselsouper 2008

Terug naar fotogalerij.