Visuitzetting januari 2008:

Vandaag 4 januari 2008 werd op de parkvijver door het gemeentebestuur vis uitgezet.

Zoals gemeld mochten we tussen 2 en 3 uur de levering verwachten en inderhaast werden enkele bereidwillige leden opgetrommeld om een kijkje te nemen, een helpende hand uit te steken en alles op de gevoelige plaat vast te leggen.
Aanwezigen waren onze voorzitter Marcel en Maria Goossens, Joske Vermeulen, Brigitta Rillaerts, Luc Opdebeeck, Pros Piron, onze burgervader Stanny Tuyteleers en 2 gemeentearbeiders.
 
Om 14:15 uur kwam de vrachtwagen het park binnengereden en ter hoogte van visplaats 15 werd zijn glibberige vracht gelost.

De waardevolle inhoud, 400 kilogram vis was als volgt samengesteld:
    - voorn: 100 kg (10-20cm)
    - winde: 100 kg (10-20cm)
    - brasem: 200 kg (20-30cm)
 
Onder het waakzame oog van enkele fotografen (leden visclub) werd de vis in manden overgeladen en door Luc en een gemeentearbeider naar de vijver gedragen waar ze allen het ruime sop kozen. Het was een mooi pak vis, met voor ieder wat wils, groot en klein en waar we hopelijk veel plezier mogen aan beleven om ze in het komende seizoen in onze netten te krijgen.
 
Wij, leden en bestuur van de visclub, danken bij deze het gemeentebestuur en onze burgemeester voor deze visuitzetting en hopen dat we Stanny op onze wedstrijden mogen ontmoeten zodat we zijn vissen nog een keer kunnen tonen.

Verslag: Pros
Foto's en film: Pros, Brigitte en Luc

Foto's visuitzetting 2008
Filmpje visuitzetting 2008

 

Terug naar fotogalerij    Terug naar hoofdmenu