Opkuis visvijver november 2008:

 

Dat het een zware klus zou worden stond buiten kijf, maar dat we het op slechts één dag zouden klaren was nog een grotere verrassing. Afspraak was dat we zouden starten omstreeks negen uur, maar de eersten boden zich reeds aan om 8u30. Kwestie van enthousiasme natuurlijk.
Luc had op vrijdagnamiddag reeds de nodige stappen ondernomen zodat alle materieel in orde zou zijn tegen zaterdagochtend. De foto's zullen u het verhaal wel vertellen en je wil absoluut niet weten wat er allemaal werd opgevist, maar de halfhoge container bleef op het einde van dit verhaal meer dan afgeladen alleen achter.
Verder danken we Theo, Luc, Pros, Bertje en Aline, Karl, Kurt G., Kurt D., Marcel V.A., Peter, Erwin, Roland en Daniël.
Onze burgemeester kwam ook een kijkje nemen en ons een hart onder de riem steken en dit kan op een dag als deze niet beter dan met een fris witteke.
Elly was ondertussen naar de bakker geweest en had ons voorzien van de nodige koffiekoeken zodat we niet
zonder energie zouden vallen.
De geplande werkzaamheden op maandag zullen niet nodig zijn en worden bij deze verschoven naar een 'opkuisbeurtdag' ergens in het voorjaar.
Joske Vermeulen liet van op zijn ziekenhuisbed weten dat hij het spijtig vond dat hij er niet bij kon zijn, maar was met zijn gedachten zeker bij ons aan de put. Bij deze wensen we Joske trouwens een spoedig herstel toe.
Omstreeks 14 uur konden we de werkzaamheden als beëindigd beschouwen en konden we naar huis voor een lekkere warme douche.


De foto's kan je hieronder bekijken.


De fotografen van dienst waren Elly en Jurgen.

Gr,
ks

Opkuis visvijver nov 2008

 

Terug naar fotogalerij.