Vissessie op de beek:

De bedoeling was om met een aantal dappere; maar dat zijn vissers altijd, wat vis van de beek af te vangen en te verplaatsen naar de viswaters.
Het vermoeden bestond immers dat er heel wat van de uitgezette vis was ontsnapt en zich zou bevinden op de beek. Voor de 'niet ingewijden'; de beek is het meest zuidelijk gelegen deel van de parkvijver van het gemeentepark en wordt normaal niet bevist en dit wegens 'verbod om te vissen' al daar. (voor vandaag hadden we wel degelijk toestemming van de autoriteiten)
De vangstverwachtingen waren niet erg groot en voor zover ik ter plaatse heb kunnen vaststellen zijn deze verwachtingen ook uitgekomen. Je zou kunnen stellen dat indien de visvangst van volgend seizoen moet afhangen van het aantal kilo's overgeplaatste vis van vandaag, er niet al te veel zal gevangen worden in 2009 en lijkt het me verstandiger om uit te kijken naar een andere hobby.
Gelukkig is er toch redelijk wat vis aanwezig op de visvijvers en is er ook een nieuwe visuitzetting voorzien voor seizoen 2009.
Hoe dan ook danken we vissers Luc, Kurt G, Daniël, Pros, beide Marcellen, Jurgen, Joey, Bertje en wie weet vergeet ik er weer een paar. Ook supporters Kurt D, Gusje H, kampioen Erwin, Franske, Brigitta worden bedankt voor de morele steun.

Klik op de foto om meer foto's te bekijken!

Groeten,
Karl

 

Terug naar activiteiten    Terug naar hoofdmenu